elnök
Funkcionális Élelmiszerlánc Terméktanács
1971-ben Pápán született. Nős, négy gyermek édesapja. Állatorvosdoktor (1996.), Élelmiszer-higiénikus szakállatorvos (1998.), Szakokleveles TQM szakértő (2001.). Az Állatorvostudományi Egyetemen szerzett diplomái után másoddiplomát szerzett az Állatorvostudományi Egyetemen és a Budapesti Gazdasági Főiskola, Külkereskedelmi Főiskolai Karán. 2015-től a SzIE Állatorvostudományi Karának címzetes egyetemi docense.1996-tól az Állatorvostudományi Egyetem Élelmiszer-higiéniai Tanszékének munkatársa. 2003-tól a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium Állategészségügyi és Élelmiszerellenőrzési Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Minőségellenőrzési Osztály tanácsosa. 2004-től az Országos Élelmiszervizsgáló Intézet igazgató főállatorvosa. 2005-től a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium Állategészségügyi és Élelmiszer Ellenőrzési Főosztály főosztályvezetője, országos főállatorvos, majd az Élelmiszer-lánc Biztonsági, Állat- és Növényegészségügyi Főosztály főosztályvezetője, országos főállatorvos. 2008-tól az Élelmiszer-lánc felügyeleti Szakállamtitkárság szakállamtitkára, országos főállatorvos. 1996. és 2010. között több élelmiszerhigiéniával, élelmiszerbiztonsággal, agrár-élelmiszeriparral foglalkozó hazai és nemzetközi munkabizottságnak és szervezetnek tagja, illetve vezetője. 2010-től stratégiai igazgatója a Fornetti Franchise-nak. A Funkcionális Élelmiszerlánc Terméktanács alapító elnöke.